Prothesen

Ons dentaaltechnisch bedrijf realiseert uitneembare en vaste prothesen al dan niet met gecombineerde systemen met een samenhang van kwaliteit en precisie

Implantaten

Vertrouw ons de realisatie van werken op implantaten toe. Wenst u een basis van titanium, CoCr, zirconium of een andere materie? Wij maken het voor u!

Attachmenten

Wij nemen ook de fabricatie van uw prothesen met attachmenten onder onze vleugels. Attachmenten van de laatste generatie in samenwerking met grote precisie zorgen voor een goed resultaat.

Leveringen

Als dentaaltechnisch bebrijf zorgen wij voor snelle en efficiënte leveringen in België: ontdek de Sophartybox

Welkom op onze site
arti-dent PH sprl

Votre Uw dentaal technisch bedrijf Arti-dentPH sprl is gelegen in Jodoigne-Souveraine, Waals Brabant. Sinds 25 jaar ontwerpen, vervaardigen en herstellen we vaste en uitneembare prothesen, al dan niet op implantaten en eventueel met attachementen van alle types. Wij garanderen u precisiewerk met kwaliteitsmaterialen binnen een zeer correcte leveringstermijn.

Lees meer

Openingsuren : van maandag t.e.m. vrijdag van 8u tot 18u.

Arti-dent PH sprl - Dentaaltechnisch bedrijf
Rue de la Basse Charlotte, n° 48 - 1370 - Jodoigne-Souveraine
BTW: 819.436.204 - Leveringen: Sophartybox 30007 HEV
 
Tel. : 010/88.88.21 Fax : 010/88.88.21 info@arti-dent.be

 

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.